A 800mAh 602535652535 3.7 V-os lítium-polimer akkumulátor, Bluetooth vezeték nélküli hangszóró-a tanulás gép, Újratölthető Li-ion Cella


Új termék

Ft2 580

Ft3 534

-26%Címkék: vezeték nélküli, újratölthető akkumulátorok, bluetooth-akkumulátor, li-ion újratölthető, Olcsó vezeték nélküli, újratölthető akkumulátorok, Kiváló Minőségű bluetooth-akkumulátor, Kínai li-ion újratölthető Szállítók.

Üdvözöljük A Boltban, Ha kell o bérleti érdekében,Köszönöm! Tipp: Szia,barátom,kérjük, vegye figyelembe,Ha az elme nem vásárolnak,remélem, megérted,Köszönöm! 1. A vásárlás előtt kérjük, erősítse meg a gép, támogatják-e, hogy ez a batteryBattery modell sizeas amíg megfelelő méretű lehet. 2. Akkumulátor Feszültség 3,7 V-4.2-V. normalBattery Méret Kapacitás hiba rangeBut találunk egy megfelelőt számodra. 3. A legtöbb típusú akkumulátorok nem permetezett Akkumulátor ModelVoltageCapacityetc., NEM Kiskereskedelmi BoxPacked Biztonságosan Bubble Bag. 4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű. 5. Ha ez a tétel egy plug kérjük, ne feledje, hogy mondd meg nekünk, milyen plug hogy wantotherwise küldünk az elem nélkül csatlakozó neked. Jellemzők: 1. 100% vadonatúj. 2. Magas minőségű, magas minőségben. 3. Beépített védelmi áramkör PCM az megakadályozzák át a töltés vagy kisütés. 4. Csomag tartalmazza: 1 x DB lítium-polimer akkumulátorral. Alkalmazások 1. Az akkumulátort az előírt védő lemez, amelynek a funkciója megakadályozza a túltöltést, több mint kisütés, a jelenlegi, rövidzárlatot, stb. 2. Ez a termék elsősorban alkalmazandó MP3 MP4 MP5 Navigátor GPS-PSP Játékok Bluetooth DVR Hangszóró, Mikrofon Készülék Mobiltelefon Sürgősségi Tápegység Tablet PC, mobiltelefon, PDA KAMERA Power Bank DVD-EVD Okos Órák az E-könyvek Notebook Helikopter Elektronikus Cigaretta vagy egyéb elektronikus készülékek.

Tartsa a tárolás

` Akkumulátor tároló környezet tiszta, száraz, szellőztethető teremben, kerülni kell a maró anyagokkal, távol a tűz, illetve hőforrás. Normális körülmények között, nem több, mint 3 hónapos tárolási környezeti hőmérséklet lehetővé teszi, hogy egy tartomány -20 40 FOK C, nem több, mint 6 hónapos tárolási hőmérséklet tartomány megengedett környezeti hőmérséklet-tartomány -20-35 FOK C, különleges termékek termék meghatározott követelményeknek a megengedett tartományon irányadóak. A legjobb tárolási környezeti hőmérséklet által javasolt, hogy a társaság 20~25.

` Normális körülmények között az akkumulátor tároló környezet relatív páratartalom megengedett tartományon 65 + + 20%. A társaság ajánlott a legjobb tárolási környezet relatív páratartalom 50~70% - át.

Kerülje a tároló a magas hőmérséklet vagy magas páratartalom, melynek következtében előfordulhat, hogy az akkumulátor szivárgását, rozsda, pedig csökkentett kapacitással.

Hosszú tárolási valószínűleg eredményezheti akkumulátor akkumulátor kapacitás csökkentését, illetve szükség 1-3 díj / Maximális kisütési kapacitás elérése után kisütési ciklus. Az akkumulátor elhelyezett három hónap után kell tölteni, vagy feltöltési / kisütési ciklus egyszer. Ha a tárolási időszak meghaladja a 6 hónapot, a töltés mentesítés aktiválás kell végezni, hogy csökkentse a teljesítmény veszteség.

Figyelmeztetés:

Szigorúan tilos vízbe meríteni az akkumulátort a tengervíz, vagy a víz. Amikor nem tartotta meg kell tartani, hűvös, száraz környezetben.

Az elemeket ne dobja tűzbe vagy a fűtés, vagy próbálja meg szétszerelni, akkumulátorok lehet égetni, vagy amelyek káros anyagok.

Nem, az akkumulátor hőforrás közelében, mint a tűz, vagy a fűtés használja el.

Nem fordított polaritás akkumulátor.

Nem fordított töltése, az akkumulátor kell pontosan csatlakoztatott szerint polaritás, nem lehet fordítani.

` szigorúan tilos magas hőmérsékleten (tűző napon, vagy meleg autó) használja vagy hagyja az akkumulátort, előfordulhat, hogy az akkumulátor túlmelegedés, tűz vagy kudarc, rövid élettartam.

Nincs közvetlen hozzáférése az akkumulátor csatlakozó aljzatba.

Fém tilos közvetlenül csatlakoztassa az akkumulátor pozitív, mind a negatív pólus rövidzárlat.

Tiltja az akkumulátor fém, például a hajtűket, nyakláncok, illetve más, a szállítás vagy a tárolás.

Nem, sztrájk, vagy dobja, tapossák az akkumulátort.

Nyitva változás, közvetlen hegesztő elemeket, majd pierce elemeket körmök vagy más éles szerszámot.

Szigorúan tilos az erős statikus, illetve erős mágneses mező, ahol a használatát, különben könnyen károsíthatja az akkumulátort biztonsági védelmi eszköz, hozd biztonságos rejtett baj.

Nem közvetlenül forrasztani az akkumulátort.

A nem nyitott burkolat majd távolítsa el az akkumulátort a kabátot.

Az elemek nem használhatók extrém körülmények között, például a határérték hőmérséklet, mély ciklus, extrém át ingyenesen, illetve kisülés.

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.2kg (0.44lb.)
Csomag Méret 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Feszültség 3.7V
Márka Név yorwats
Mennyiség 1db
Származási hely Kína
Védelem pcb
Modell Száma polimer akkumulátor
Állapot 100% új
Típus Standard Akkumulátor
Használat MP3 / MP4 Lejátszó
Csomag Igen
Az újratölthető Igen
Szolgáltatás Bolt garancia
Funkció Újratölthető Akkumulátor

Írd meg véleményed

A 800mAh 602535652535 3.7 V-os lítium-polimer akkumulátor, Bluetooth vezeték nélküli hangszóró-a tanulás gép, Újratölthető Li-ion Cella

A 800mAh 602535652535 3.7 V-os lítium-polimer akkumulátor, Bluetooth vezeték nélküli hangszóró-a tanulás gép, Újratölthető Li-ion Cella

Kapcsolódó termékek