Birkin Elmer alumínium tégely/ termikus analízis tégely / minta étel /TGA crucible


Új termék

Ft19 142Címkék: alumínium tégely, étel, ételek, Olcsó alumínium tégely, Magas Minőségű étel, ételek.

Termék Leírás: https: TGA alumínium tégely(származási hely: Kína) ,Anyag: 99.5% - ban alumínium-oxid,Használt hőmérséklet-tartomány: -150 ~ 1800℃,(Ár:100USD/set,Csomagolás:1set/100 tartalmazza fedezze),Méret:D5.0*H4.0 mm. Shanghai Jingyi eszköz vegyi anyagok co., KFT. szakosodott a termelés, az pénzügy gyártás értékesítés, DTA, DSC differenciál pásztázó stressz differenciál termikus elemző, TGA (thermogravimetric elemző, valamint más különleges termikus analyzer alumínium-oxid, cirkónia, fém, alumínium, az az anyag, mint például a platina tégely. Crucible dimenzió egy 2-100 - MM átmérő, ep-je, 2.5-140 MM - es, a különböző előírások, minimális falvastagság elérheti a 0,1-0,3 MM, teljes változatos, minden évben raktáron. Ez az üzlet eladja crucible lehet igazítani egy Lin Seth Linseis Németország, az Egyesült Államok, az Egyesült Államok TA PE, Németország Netzsch, Svájc Mettler, Franciaország Setaram tara mu, Shimadzu egy Shimadzu, Japán neo-konfucianizmus szerint Rigaku, Japán seiko SII, Németország brooke AXS cégek, mint a termelés termikus analízis eszközök, valamint biztosítja a mintákat ábra feldolgozás személyre szabott szolgáltatás. Egy Pekingi optikai eszköz gyári, Shanghai mérleg eszköz növény, TA, Németország Netzsch, Svájc Mettler ellátási eszközök elme otthon, nem baj, külföldön, egy termék minőségét egy hazai híres egyetemek, kutatóintézetek, eladja egy távoli piacok helyeken, mint például Hong Kong, Tajvan, Európa, nem baj, az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten.

Annak érdekében, hogy a minta magas hatásfokú hőcserélő között érzékelők, kérjük válasszon magas minőségű, magas hőmérséklet-tartomány a mintából lemez/tégely kísérlet, hogy a lehető legjobb hatást egy kísérlet.

1. Rozsdamentes acél lemez/tégely magas hőmérséklet tartomány minta szobahőmérsékleten 350 ℃

2. A mintákat az alumínium lemez/tégely magas hőmérséklet-tartomány a szoba hőmérséklete 600 ℃

3. Alumínium-oxid mintát lemez/tégely használja fel, hogy 1800 ℃

Termikus analízis a minta lemez/tégely rövid bemutatkozás:

Alumínium tégely kerül bevezetésre:

1. Alumínium minta rendszámtábla minta borító: alkalmas nem illékony banai szilárd minták, mint például egy polimer, drog, gyakran használt polimer, anyagok hőre lágyuló, illetve hőre keményedő polimer olvadó, kristályosodás, valamint üvegesedési kutatás; Minta lemez, mint a szurony, de nem pecsét.

2. Annak elkerülése érdekében, hogy a minta lemez/tégely, valamint egy minta reakció segítségével inert minta lemez/tégely, mint a platina, ródium lemez/tégely minta.

3. Réz-vagy platina, ródium lemez/minta crucible működhet, mint egy katalizátor hatás az, használják a legtöbb anyag egy TGA elemzés.

4. Magas nyomás minta lemez: az egész kísérlet minta a minta set/zárt környezet, a salemi boszorkányok, meggátolja a volatilization az illékony anyagok; Lezárt hogy megakadályozza oldószer párolgása, vagy illékony reakció termékek szerepelnek, hogy megszüntesse a beavatkozás hő párolgás.

5. Magas minőség, egy minta lemez/tégely segít bővíteni az alkalmazási tartomány egy DSC segítségével nagy mennyiségű minta lemez/tégely több mintát lehet mérni a fűtési hatás egy gyenge, akarom, hogy jobb felbontás használható, világos, jó hővezető minta lemez/tégely.

Alumínium tégely kerül bevezetésre:

Alumínium tégely használata nagy tisztaságú alumínium-oxid por, mint nyersanyag, kombinálva a modern speciális égési technológia, amely a termelés termikus analízis alumínium-cirkónium-oxid kerámia tégely, biztosítsák a termék használt, a következő négy jellemzők, hát igényeinek mindenféle termikus analízis kísérlete.

1. Magas hővezető képesség, hőátadás, a minták közötti, illetve tégely sebesség, annak érdekében, hogy egy nagyon kicsi a különbség a hőmérséklet között, egyenletes

Csomag Súlya 0.3kg (0.66lb.)
Készülék Típus sok (100 db/lot)
Csomag Méret 17cm x 10cm x 12cm (6.69in x 3.94in x 4.72in)
Méret 5*4mm
Osztályozás Laboratóriumi Hevítő Berendezések
Nomber JYY0083
Márka Név TATETS
Modell Száma JYY0083

Írd meg véleményed

Birkin Elmer alumínium tégely/ termikus analízis tégely / minta étel /TGA crucible

Birkin Elmer alumínium tégely/ termikus analízis tégely / minta étel /TGA crucible

Kapcsolódó termékek